به گزارش ایرنا- دکتر سکینه الماسی نماینده کنگان و دیر در مجلس شورای اسلامی در این آئین گفت: این دوره آموزشی و توانمندسازی مهارتی در 2 مرحله با حضور 600 نفر از نیروهای جوان بومی چهار شهرستان جنوبی استان بوشهر برگزار می شود.
سکینه الماسی هدف از اجرای این دوره آموزشی را توانمندسازی نیروهای بومی برای ایجاد اشتغال و ورود به عرصه صنعت عنوان کرد.
نماینده کنگان، دیر، عسلویه و جم در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: برنامه ریزی ها به گونه ای است که مدیریت پست ها در صنعت بدست نیروهای متخصص بومی است.
وی گفت: اولویت جذب و بکارگیری نیروهای بومی در صنعت با افرادی است که در این دوره آموزشی شرکت کرده باشند.
الماسی با اشاره به تصویب بسته 600 میلیارد تومانی برای شهرستانهای جنوبی استان از سوی وزارت نفت گفت: بخشی از این مبلغ صرف برگزاری دوره آموزشی و توانمندسازی نیروهای بومی می شود.
وی تاکید کرد: فاز 12 پارس 2 کنگان حق ندارد برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز از نیروهای غیربومی فازهای دیگر استفاده کند.
این نماینده مردم در مجلس دهم، بکارگیری 65نفر از نیروهای شاغل فاز 12 در فاز 19 را غیر قانونی عنوان کرد.
مشاور اجتماعی وزیر نفت نیز گفت: آموزش، یادگیری و مهارت آموزی جوانان از اولویتهای مهم این وزارتخانه است.
سید امیر طالبیان افزود: طرح توانمندسازی و مهارت افزایی در کاهش فقر و افزایش رفاه اجتماعی موثر است.
مدیر نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفت خیز وزارت نفت نیز گفت: توانمندسازی نیروهای بومی قدمی بزرگ برای جذب و اشتغال نیروهای بومی استان بوشهر است.
محسن امیریان افزود: این دوره آموزشی با شرکت 300 نفر از نیروهای جوان شهرستانهای جنوبی استان برگزار و در صورت آمادگی استان، آماده آموزش 300 نفر نیروی دیگر در مرحله بعد هستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری بوشهر نیز گفت: برگزاری دوره های آموزشی توانمندسازی نیروهای بومی استان فرصتی طلایی برای جوانان جویای کار و نماد همت و عزم جدی در بین مسئولان استان است.
سعید زرین فر افزود: مهارت آموزی و آموزش متناسب و بر اساس نیاز صنعت به جذب و اشتغال پایدار نیروها به ویژه در جنوب استان کمک کند.
به گزارش ایرنا، وی راه اندازی جهاد دانشگاهی در استان را فرصت و ظرفیتی مناسب عنوان کرد.